BONUS: Ny Dimension

Øv, Jannik har mistet stemmen og derfor kunne vi ikke optage et nyt afsnit. Heldigvis har vi afsnit på lager - og derfor får I et gammelt afsnit, som vi egentlig sprang over dengang fordi det var alt for ristet. I mellemtiden har vi dog læst langt mere ristede ting, haha. - Men ja, hør det hvis du har har lyst. Vi lover at vende tilbage med et 'rigtigt' afsnit så snart vi kan.

Vi elsker dig fucking højt! - Tusind gange velkommen til 4. sæson af vores egen yndlingspodcast - Spild af Film - En sjov oplæsnings-podcast med Jan Warborg Hansen & Jannik Dahl Pedersen, hvor vi læser og dramatiserer manuskripter, noveller og fan-fiction.

Har du et manus du gerne vil have højtlæst og dramatiseret i Spild af Film - Så kontakt os på spildaffilm@gmail.com eller www.facebook.com/spildaffilm

Vi har forresten ikke rettighederne til de oplæste tekster, og påstår ej heller at stå bag dem på nogen måde. Skulle du være interesseret i at gå videre med et af de oplæste projekter, hvad vi håber du måske vil, så er vi naturligvis forfatterens navn bekendt! Vi elsker at give disse historier et øjeblik i søgelyset, og har den dybeste respekt for alle der tør kaste sig ind i fortællingens kunst.

Tusind tak for at du overhovedet gider at høre vores podcast. - Du er fucking nice!

De venligste hilsner
Jan Warborg Hansen
& Jannik Dahl Pedersen

Du kan støtte os på http://spildaffilm.10er.dk eller, endnu nemmere/billigere; ved at skrive en hurtig anmeldelse af os på iTunes.

Share | Download(Loading)

Episodes Date

Load more